Vložil Tomáš | Oddíl, Spolek

Již příští týden ve středu 16.5.2018 se koná výroční sbírka. I v Protivíně proběhne jako každý rok – budeme tedy rádi za každý příspěvek. Více informací o sbírce v příspěvku, přihlášení a organizační info v Akcích 

Český den proti rakovině je nejstarší sbírka v ČR, která se pravidelně koná již od roku 1996.
Cíle této sbírky:
1. Přinést veřejnosti informace o prevenci rakoviny prostřednictvím rozdávaných letáčků.
2. Za nabízené kvítky měsíčku lékařského získat prostředky na boj proti rakovině – na nádorovou prevenci, zlepšení kvality života onkologických pacientů, podporu onkologické výuky, výzkumu a vybavení onkologických center.
Hlavní téma letošní sbírky jsou nádory tlustého střeva.
Barva stužek kytiček pro letošní rok je vínová.
Minimální prodejní cena (příspěvek za 1 kytičku) je 20 Kč.
Zakoupením kytičky za minimální cenu 20 Kč, darem na sbírkový účet či odesláním DMS umožníte Lize proti rakovině Praha plnit své poslání: šířit nádorovou prevenci, zlepšovat kvalitu života onkologických pacientů, podporovat onkologický výzkum a přispívat k vybavenosti onkologických pracovišť.

Dárcovské SMS (DMS)
Pokud chcete přispět na dálku, můžete tak učinit prostřednictvím DMS.
DMS

Dárcovské SMS můžete posílat od 1. 4. do 31.10. 2018.

Posláním dárcovské SMS ve tvaru DMS KVET 30 nebo DMS KVET 60
nebo DMS KVET 90 na číslo 87 777 můžete koupit e-kytičku a podpořit tak Český den proti rakovině. Cena DMS je 30 / 60 / 90 Kč, LPR Praha obdrží 29 / 59 / 89 Kč. Více o DMS na www.darcovskasms.cz.

V květnu dárci za zaslání každé DMS získávají odkaz pro stáhnutí e-kytičky (kytičky v elektronické podobě), kterou si je možné stáhnout v nejrůznějších provedeních (jako obrázek, tapetu na mobil či PC atd.), případně si vygenerovat profilovou fotografii s kytičkou a umístit si ji na svůj Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


  • Novinky

  • Partneři